Culinaire trends tijdens de feestdagen

De winterperiode staat weer voor de deur met als sfeervol hoogtepunt uiteraard de feestdagen. Een periode waarin men zowel zakelijk als in de privésfeer terug kijkt op het afgelopen jaar of met een frisse blik het komende jaar tegemoet treedt. Met welke achterliggende gedachte ook, de feestdagen worden aangegrepen om samen te zijn, waarbij vooral samen culinair genieten centraal staat.

Erwin Stroo, culinair manager bij Willem de Boer Food & Events, houdt de trends op het gebied van food nauwlettend in de gaten. "Passend in de huidige tijdsgeest en culinaire trend wordt ook tijdens de feestdagen niet té culinair ingewikkeld uitgepakt. De gerechten en proeverijen zijn wel innovatief, maar herkenbaarheid van en respect voor de ingredienten staan centraal. De seizoensproducten komen veelal van eigen bodem en biologisch en fair trade zijn nog steeds hot."
Hij vervolgt: "Bij de invulling van uw kerstborrel of kick-off voor het nieuwe jaar verrassen wij uw gasten graag met ons culinaire aanbod. Koks bereiden voor de ogen van uw gasten amuses en tapas van streekproducten en bij een kerst event in Dickens-stijl presenteren wij diverse stews op basis van "vergeten" winterse landgroenten. Als zoete afsluiting wordt u door onze moussemeiskes verrast met desserts als feestelijke champagnehangop of crème brulée met peer. De biologische trend zet zich voort bij onze bartenders. Zij shaken live diverse biologische kruidencocktails; bij hen kunnen uw gasten de pure smaak van verse bloody mary's en rabarbershakes proeven."

Food is en blijft dus een belangrijk onderdeel van de totale eventbeleving van uw gasten. Wij denken graag met u mee voor een voorstel op maat.
Neem voor meer informatie contact met ons op.

Copyright © Willem de Boer 2025 | Gerealiseerd door DIXID