Keurmerk Voedselveiligheid voor Willem de Boer

Keurmerk Voedselveiligheid voor Willem de Boer

Willem de Boer Food & Events is sinds 2002 HACCP-gecertificeerd en gespecialiseerd in de bereiding van food en de totale organisatie van zakelijke en particuliere events. Het bedrijf bezit vanaf 23 juli jl. het keurmerk Voedselveiligheid. De keuring die toegepast werd is een door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) geaccepteerde keuringsmethode. Ook De Koningshof op Urk, één van de eigen party- en eventslocaties, kreeg deze kwaliteitsnormering toegewezen. Tijdens meerdere inspecties hebben de beide horecabedrijven aangetoond de voedselveiligheid uitstekend te beheersen. Beide bedrijven voldoen hiermee aan de voor hen geldende wet- en regelgeving. De inspectie werd uitgevoerd door Bureau de Wit uit Almere, een onafhankelijk controle- en adviesbureau die bedrijven begeleidt op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid.

 

Foto: Johan Jongsma van Bureau De Wit (L) reikte het Keurmerk Voedselveiligheid uit aan Harry Schrijver, chefkok van Willem de Boer Food & Events

Copyright © Willem de Boer 2025 | Gerealiseerd door DIXID